Евелина Топалова

Преподавател от Пловдив по Английски език на 50г.
Цена на урок
Учителски стаж

Завършила съм Английска езикова гимназия - Пловдив и след това Психология. Давам частни уроци по английски език повече от 10 години. В работата си използвам методи на преподаване, взаимствани от психологията. Това прави и най-сложния на пръв поглед материал достъпен и разбираем от всеки един ученик, независимо от неговата възраст, степен на образование или други индивидуални особености. Не съм стандартен тип учител, който преподава урока си всеки път по един и същи начин. Непрекъснато следя до каква степен ученикът усвоява мателиала и, взависимост от това, прилагам различни методи, докато не се уверя, че изучаващият прилага с лекота новите знания.

С възрастните работя по специално разработена система, в която са застъпени всички трудности, които срещат българите при изучаването на езика.

При по-малките ученици помагам в подготовката на материала, който се изучава в училище, като при по-напредналите разширявам знанията и ги затвърждавам с подходящи упражнения. Възможно е провеждане на уроците и в дома на ученика.

Учениците, на които съм преподавала, постигат високи резултати на всякакви изпити, например с оценката от матурата по английски език биват приети Английска филология в ПУ.

Моля, оставяйте e-mail или телефон за връзка, тъй като съобщенията, които изпращам чрез този сайт не винаги се получават.

Преподавам по:
Предмет: Преподавам на: Цени:
Английски език Предучилищна възраст, Начален курс, Прогимназисти, Кандидат-гимназисти, Гимназисти, Кандидат-студенти, Студенти 15лв. за 60мин.
Къде провеждам уроците по уговорка с ученика
Телефон за контакт Свържете се с мен